Dit is Liloe, een knappe gesteriliseerde dame van 6 jaar oud. Ze zoekt een nieuw thuis zonder al te veel prikkels.

 

Hond Liloe is intelligente lieverd

Liloe is een ontzettende lieve, aanhankelijke, speelse en pientere hond, die dol is op hersenwerkjes/spelletjes. Die doet ze graag met mensen die ze volop vertrouwt, met soortgenootjes gaat ze liever niet om, die wantrouwt ze. Ook kan Liloe niet tegen te veel drukte en prikkels. Daardoor kan ze veel stress ervaren, wanneer vreemde mensen haar dan alsnog alsmaar blijven aaien, kan Liloe weleens happen. Ze is absoluut geen agressieve hond maar dit is haar manier van grenzen aangeven.

 

Waarom verhuist Liloe?

Momenteel verblijft Liloe bij een gastgezin in de stad, maar helaas is dit te druk voor haar. Ze ervaart zoveel stress dat ze rustgevende medicatie nodig heeft. De verwachting is dat dit waarschijnlijk op een rustige plek helemaal niet meer nodig zal zijn.

 

Achtergrond Liloe

Helaas heeft Liloe in Griekenland geen prettige ervaring gehad bij haar toenmalige baasjes en bij het asiel waar ze afgegeven werd. Gelukkig kon ze naar Nederland komen en mag ze nu gaan ontdekken en ervaren hoe fijn en leuk het hondenleven kan zijn.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

liloe hond verhuisdier nieuw thuis

 

Medisch

Liloe heeft artrose in haar heupen waardoor ze niet lang kan wandelen en niet heel intensief kan spelen. Een huis met een tuin zou daarom een uitkomst zijn, zodat ze toch lekker buiten kan zijn in een rustige prikkelarme omgeving. Overigens krijgt Liloe pijnmedicatie om haar gewrichtsklachten te onderdrukken. Verder is Liloe bekend met Leishmania maar hier ondervindt zij geen hinder/klachten van.

 

Geschikt nieuw thuis

We zoeken een rustig nieuw thuis voor Liloe, waar geen honden, katten en kinderen aanwezig zijn. Het is van belang dat haar nieuwe baasje(s) ervaring heeft/hebben met honden, zodat Liloe goed begeleid kan worden en er rekening met haar behoeftes wordt gehouden.

 

Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor Liloe?

Is Liloe welkom bij jullie? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers