Whiskey is een knappe gecastreerde kerel, Europees korthaar, van 12 jaar oud. Als binnenkat op leeftijd zoekt hij een rustig nieuw thuis. Heb jij een warm mandje voor hem klaarstaan?

 

Gezellige huistijger die van rust houdt

Whisky is een ontzettende lieve, speelse en aanhankelijke kat, die graag bij volwassen mensen in de buurt is. Want alhoewel deze knapperd een gezonde en actieve kater is, stelt hij rust in zijn omgeving erg op prijs. Kinderen vindt hij al snel te druk. Whisky kan af en toe wat angstig zijn en schrikt snel van onverwachte geluiden. Hij zoekt dan veiligheid bij baasjes.

 

Waarom verhuist Whiskey?

Whisky leeft al jaren samen met zijn broer in huis, maar helaas gaat dit de laatste tijd niet meer goed. Er is veel onrust tussen de broers en er wordt daardoor ook regelmatig in huis geplast. Met pijn in hun hart zijn de huidige baasjes op zoek naar een nieuw liefdevol thuis voor Whisky, zodat hij op een fijne en rustige plek kan gaan genieten van zijn oude dag.

 

Gezondheid van deze senior

Whiskey mag dan al een heuse senior zijn, van ouderdomskwaaltjes heeft hij gelukkig geen last. Hij is helemaal gezond, gevaccineerd en heeft een Europees paspoort.

7 Tips om seniorenkat in de watten te leggen

 

Geschikt nieuw thuis

Voor deze kat zoeken we een rustig baasje of gezin waar eventueel al iets oudere kinderen aanwezig zijn. Whiskey is een echte binnenkat, die heel af en toe een kijkje buiten neemt, maar toch echt liever binnen is.

 

Mag Whiskey bij jou komen genieten?

Sluit jij Whiskey in je hart en kun je hem een rustige oude dag bezorgen? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers