Dit zijn de Hangoor Dwergkonijnen Hans en Grietje. Ze zijn 5 jaar oud en onafscheidelijk. Deze twee zijn namelijk niet zomaar een duo,de konijnen zijn broer en zus van elkaar. Deze lieverds zijn op zoek naar een nieuw thuis waar ze samen van het leven kunnen genieten.

 

Karakters van broer konijn en zijn zus

Waar Hans naar je toekomt zodra je naar zijn hok komt, kan Grietje soms wat verlegen zijn en eerst ‘de kat uit de boom kijken’. Maar eenmaal vertrouwd is ze samen met haar broer lekker actief. Allebei zijn ze dol op rennen, spelen en graven en daarom zijn we op zoek naar een thuis, waar ze de ruimte krijgen om lekker buiten te kunnen spelen.

 

Waarom verhuizen Hans en Grietje?

Vanwege een scheiding en de daarop volgende verhuizing, is het voor het huidige baasje niet mogelijk de konijnen mee te nemen. Er wordt een fijn nieuw thuis voor dit onafscheidelijke duo gezocht waar ze de liefde, aandacht en ruimte krijgen die ze nodig hebben.

 

Gezondheid van de konijnen

Beide konijntjes zijn volledig gevaccineerd en goed gezond.

 

Kun jij Hans en Grietje een fijn thuis geven?

 Benieuwd of jij en deze twee hangoren bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl en check of je de juiste match bent voor Hans en Grietje

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers