Dit is Shakira, een knap gesteriliseerd dametje van 8 jaar oud. Shakira is erg lief, speels en wil graag bij je zitten.

Helaas is ze ook erg onzeker, angstig en schrikt ze snel van harde geluiden (ze kan dan uithalen). Ze kan niet overweg met andere katten en/of honden en vreemde mensen vindt ze erg spannend. We zijn op zoek naar een baasje, die ervaring heeft met katten met gedragsproblemen en die met veel geduld en liefde Shakira wil begeleiden hierin. De voorkeur gaat uit naar een rustig thuis, waar geen kinderen aanwezig zijn.

Shakira is een echte huiskat en voelt zich binnenshuis het meest op haar gemak. Door de gedragsproblemen van Shakira, is het voor het huidige baasje lastig om een band met haar op te bouwen. Dit is zowel voor het baasje als voor Shakira een verdrietige situatie en haar baasje wil het allerbeste voor haar. Om deze reden is zij op zoek naar een fijn nieuw liefdevol thuis voor Shakira, waar ze de rust en aandacht krijgt die ze nodig heeft.

Wie geeft dit lieve dametje dat fijne nieuwe plekje, waar ze tot rust kan komen en kan gaan genieten zonder angst en onzekerheid?

Ben je benieuwd of Shakira bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Shakira

 

 

 

Nieuwsbrief