Dit is Mystica, een knap Spaans Podenco teefje, van 1 jaar oud. Momenteel verblijft Mystica in een gastgezin en kijkt ze enorm uit naar haar nieuwe baasje(s).

 

Lieverd die graag knuffelt

Mystica is een hele lieve, aanhankelijke, gehoorzame en speelse hond, die graag met je knuffelt. Binnenshuis is ze een rustige hond, die ook goed overweg kan met de katten in het gastgezin.

 

Kindervriendin

Naar kinderen toe is deze viervoeter ook heel lief en voorzichtig. Ze is een echte kindervriendin en ziet kleine tweebeners als nieuwe maatjes met wie ze graag wil spelen.

 

Buiten is nog een beetje spannend

Buiten vindt ze het nog wel wat spannend, maar met de juiste begeleiding hierin, is de verwachting dat zij zich zekerder gaat voelen. Wel is Mystica sociaal naar andere honden en speelt graag met ze. Ook loopt ze al keurig mee aan de riem.

 

Gezondheid

Mystica is gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is gezond. Wel is haar gewicht op dit moment nog veel te laag.

 

Geef jij Mystica een warm thuis?

Mag deze lieverd bij jou komen wonen? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers