Dit is Sky, een gecastreerde reu – kruising – van drie jaar oud. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze ontzettende lieve en vrolijke kanjer?

 

Sky is een lieve ballenfanaat

Sky is een lieve, speelse en aanhankelijke hond, die enorm van knuffelen houdt. Hij kan er erg van genieten om lekker tegen je aan te liggen en geaaid te worden. Sky is energiek en vindt het fantastisch om met speelgoed/balletjes te spelen.  Deze sociale hond is makkelijk in de omgang met mensen ook kinderen maar soms wat onbehouwen in zijn enthousiasme.

 

Een alleseter die autorijden nog spannend vindt

Hond Sky is verzot op eten en dit moet je als nieuwe baas goed in de gaten houden, want niets is veilig als hij in de buurt is. In alles ziet hij een lekker hapje! Autorijden vindt deze viervoeter nog wat spannend, maar door hier op een positieve manier mee aan de slag te gaan kan dit minder worden.

 

Waarom verhuist Sky?

Helaas kan Sky niet goed overweg met de andere reu in huis. Zijn baasjes hebben van alles geprobeerd om de situatie te verbeteren, maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Uiteindelijk hebben zij besloten een nieuw liefdevol thuis voor Sky te zoeken.

 

Medisch en documenten

Sky is bekend met beginnende slijtage aan zijn heupen. Hij heeft daar op dit moment geen last van zolang zijn baasje in de gaten houdt dat hij niet te lang achtereen rent en springt. Verder heeft hij al zijn vaccinaties gehad, is hij gechipt en heeft hij een eigen paspoort.

 

Is Sky welkom bij jou?

Kun jij Sky een liefdevol thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers