Dit is Mojo, een knap kereltje van 8 maanden oud. Wie geeft deze lieve kat een fijn thuis?

 

Mojo is dol op mensen én katten

Mojo is lief, speels, zeer mensgericht en aanhankelijk. Hij is graag bij je en ‘roept’ je als hij je nodig heeft. Ook vindt hij het heerlijk om bij je op schoot of op bed liggen. Naar andere katten toe is hij erg sociaal en hij speelt graag met zijn soortgenootjes.

 

Een ‘lekkerbek’

En dan is er nog iets waar Mojo dol op is: lekker eten! Het is een echte fijnproever die vlees boven zijn brokjes verkiest. En ook ons eten valt in de smaak bij deze kat, maar is natuurlijk niet goed voor hem. Daarom moet je dit als baasje goed in de gaten houden en geen etensresten rond laten slingeren in huis.

 

Waarom verhuist Mojo?

Mojo is samen met zijn broertjes en zusjes in Roemenië gevonden. Ze werden daar door iemand op straat gedumpt en zijn uiteindelijk met de fles grootgebracht. Nu is Mojo groot genoeg om naar zijn definitieve plek te verhuizen, waar hij kan genieten van een heerlijk kattenleven.

 

mojo kat zoekt nieuwe baas

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Mojo zoeken we een liefdevol thuis bij mensen die het fijn vinden om met een kat te kroelen, en waar hij niet veel alleen hoeft te zijn. Als er al een soortgenootje in huis is waarmee hij kan spelen, zou Mojo dat fantastisch vinden. Verder is het belangrijk dat hij veilig naar buiten kan in een afgesloten tuin of katvriendelijk balkon.

 

Medisch

Mojo is nog niet gecastreerd. Wel heeft hij al zijn vaccinaties gehad, is gechipt en heeft zijn eigen paspoort.

 

Wordt Mojo jouw nieuwe huisgenoot?

Heb jij een gouden mandje klaarstaan voor Mojo? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatser