Is de dierenartsassistente van jouw dierenartsenpraktijk een topper? Of blinkt het hele team van paraveterinair dierenartsassistentes uit in hun vak? Laat dit weten aan uw dierenarts, deze kan de assistent of het team aanmelden voor de Paraveterinair Award.

 

Aanmelden voor Paraveterinair Award

De dierenarts kan de assistent of het team via het inschrijfformulier tot 1 september 2019 aanmelden voor de Paraveterinair Award.

 

De paraveterinair in het zonnetje

Met de verkiezing wordt het vak van de paraveterinair in de spotlights gezet. Daarmee krijgen de assistenten eindelijk de erkenning die ze verdienen. Want wist je dat paraveterinairen enorm veelzijdig zijn? Ze zijn klantgericht, behulpzaam, flexibel, medisch en technisch onderlegd.

De rol van de paraveterinair ontwikkelt in een snel tempo en wordt daarmee steeds belangrijker.  Taken van de dierenarts worden steeds vaker door de paraveterinair assistenten overgenomen. Zo begeleiden ze bijvoorbeeld ook dieren met overgewicht en baasjes met een nieuwe pup of kitten.

 

Hoe wordt bepaald wie de award krijgt?

Bij de verkiezing zijn er diverse criteria waarop beoordeeld wordt, zoals deskundigheid en servicegerichtheid. Begin oktober worden de beste drie inzendingen uitgenodigd om een presentatie te geven, op de speciale gala-avond van de Dutch Pet Conference in november. Daarna zal de jury de winnaar bekend maken.

 

Blijf op de hoogte van dierennieuws

Ben jij een échte dierenvriend? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Hart voor Dieren en blijf op de hoogte van dierennieuws.

Ja, ik wil mij aanmelden voor de gratis nieuwsbrief