Nola is een 1-jarig Boomer teefje dat gek is op iedereen. Ze moet helaas verhuizen en is op zoek naar een nieuw baasje. Bied jij haar een gouden mandje?

 

Waarom verhuist Nola?

Dat Nola moet verhuizen heeft niets met haar karakter te maken. Sterker nog, ze is superlief! Het zijn de privéomstandigheden van de huidige baasjes, waardoor zij niet meer voor Nola kunnen zorgen.

 

Vrolijk hondje

Dit teefje is een aanhankelijk en vrolijk hondje, dat  dol is op aandacht. Ze is erg speels en iedereen die ze tegenkomt ziet ze als nieuw vriendje.

 

Verzorging van Nola

Nola is gesteriliseerd, gevaccineerd en heeft een Europees paspoort. De dierenarts heeft een aangeboren afwijking aan haar achterpootjes geconstateerd, maar daar lijkt Nola geen last van te hebben. Ze rent en springt in het rond!

Ook heeft Nola soms wat last van traanoogjes. Door de haartjes rondom haar oogjes kort te houden, kan dit worden voorkomen.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

hond nola verhuisdier

 

 

Bied jij Nola een gouden mandje?

Geef jij Nola een fijn nieuw thuis waar ze volop knuffels krijgt? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun jij deze dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers