Dit zijn Lizzie en Saartje, twee gesteriliseerde Europees korthaar poezen van 7 jaar oud. Ze zijn samen op zoek naar een nieuw thuis. Sluit jij deze katten in je hart?

 

Karakter van de twee dames

Lizzie is een lieve, speelse en aanhankelijke allemansvriend, die met alles en iedereen overweg kan. Saartje is ook lief en speels maar kijkt altijd eerst de spreekwoordelijke kat uit de boom. Als ze je eenmaal kent is ze heel aanhankelijk en ligt ze graag bij je op de bank.

 

Waarom verhuizen deze lieverds?

Vanwege een scheiding zijn de huidige baasjes van Lizzie en Saartje op zoek naar een nieuw liefdevol thuis voor ze. Aangezien Lizzie en Saartje een onafscheidelijk duo zijn, worden ze alleen samen herplaatst.

 

Andere dieren en kinderen geen probleem

Zowel Lizzie als Saartje kunnen beiden goed overweg met andere katten (en honden) en de omgang met kinderen is ook goed.

 

Buitenkatten

Omdat Lizzie en Saartje buitenkatten zijn ze, is het belangrijk dat ze dit bij hun nieuwe thuis straks ook kunnen. Want alhoewel ze het binnen reuzegezellig vinden, hebben ze het buitenavontuur nodig om gehoor te geven aan hun natuurlijke behoeftes.

 

Gezondheid en documenten

De katten zijn allebei gezond, gechipt en gevaccineerd. De dieren hebben een Europees paspoort.

 

Ben jij een goede match voor Lizzie en Saartje?

Wil jij deze lieve en aanhankelijke dametjes een fijn nieuw thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers