Dit is Senna, een mooie gesteriliseerde teef (kruising) van 1 jaar oud die een nieuw thuis zoekt.

Senna is een lieve, vrolijke, gehoorzame en speelse hond, die vanuit Aruba naar Nederland is gekomen, om hier een mooi en veilig leven op te bouwen.

Helaas is Senna ook een onzekere hond en dit uit zich onder andere in blaffen naar andere honden tijdens het uitlaten. De verwachting is, dat met de juiste begeleiding en consequent zijn naar haar, dit gedrag zal veranderen.
Senna is gechipt, gevaccineerd en beschikt over een Europees paspoort.

Stress

Er is momenteel veel stress in het huidige gezin waar Senna verblijft en ze reageert hier erg op. Zo gromt ze bijvoorbeeld naar de visite en wil ze ook weleens happen als mensen dan te dichtbij komen. Senna is gewend om met andere honden en kinderen samen te leven en dit gaat prima. We zijn op zoek naar een consequent baasje/gezin voor haar, die Senna een rustig en stabiel thuis kan bieden.

De stichting waar Senna vandaan komt biedt begeleiding aan, zodat het nieuwe baasje/gezin (met de juiste handvatten) aan de slag kan gaan. Wie geeft deze lieve kanjer dat liefdevolle thuis?

Ben je benieuwd of Senna bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Senna

 

Nieuwsbrief