Dit is Lukas, een aanhankelijke Europees korthaar kater van ongeveer 1 jaar oud. Hij zoekt een nieuw thuis waar hij lekker veel kan kroelen. Geef jij deze kat een mooi nieuw leven?

 

Onder de kin kriebelen

Lukas is een lieve, speelse en aanhankelijke kat die graag onder zijn kinnetje wordt gekriebeld. Hij heeft wel even de tijd nodig om aan je te wennen, maar als je zijn vertrouwen hebt gewonnen is het ijs gebroken en zoekt hij je veelvuldig op.

 

Geen last van zijn oog

Lukas werd op straat gevonden op het Griekse eiland Kreta en naar het lokale asiel gebracht. Direct werd duidelijk dat er iets met zijn oog aan de hand was en dit bleek later een probleem aan zijn derde ooglid te zijn, deze is volledig opgetrokken. Lukas ondervindt hier gelukkig zelf geen hinder van. Hij verblijft momenteel in de opvang en kijkt uit naar zijn definitieve huisje.

 

Afgesloten tuin of balkon

Lukas is een binnenkat, maar zou in een veilig afgesloten tuin of katvriendelijk balkon prima naar buiten kunnen.

 

verhuisdier kat lukas

 

Medisch en documenten

Lukas is gechipt, gevaccineerd, gecastreerd en heeft een Europees paspoort. Verder is hij negatief getest op FIV/FELV. Een kerngezonde kerel dus.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor kat Lukas zoeken we een rustig thuis, zonder kleine kinderen en bij mensen die voldoende tijd en aandacht voor hem hebben.

 

Geef jij Lukas een warm thuis?

Sta jij er voor open om Lukas te verwelkomen? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!