Dit is Zoey, een knap gesteriliseerd dametje van 8 jaar oud. Wie heeft er plek in huis en hart voor dit lieve poezendametje?

 

Samen Netflixen

Zoey is lief, speels, aanhankelijk en vindt het gezellig om samen bij je op de bank tv te kijken. Ook komt ze je altijd begroeten als je thuiskomt. Verder kan Zoey ervan genieten als ze op haar hoofdje wordt geaaid, maar haar buikje is verboden terrein!

 

Niet laten schrikken

Soms kan ze ook wat angstig/schrikachtig te zijn, dus daar moet je als nieuw baasje wel rekening mee houden, zeker in het begin als ze nieuw bij jullie is. Pak haar bijvoorbeeld nooit zomaar vast, benader haar van voren zodat ze je ziet en praat tegen haar terwijl je ernaartoe loopt. Hierdoor sta je niet ‘opeens’ bij haar.

 

Waarom verhuist Zoey?

Haar huidige baasjes zitten regelmatig in het buitenland en hierdoor kunnen zij Zoey niet de zorg en aandacht geven die zij verdient. Daarom zoeken de baasjes een nieuw liefdevol thuis voor hun dier.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Zoey zoeken we een nieuw baasje/gezin, eventueel met iets oudere kinderen, waar ze de liefde, zorg en aandacht krijgt die ze nodig heeft, en waar ze mag ‘bankhangen’.

 

Is Zoey welkom?

Zou jij een goed baasje voor Zoey kunnen zijn? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!