Dit is Roxy, een ongesteriliseerd Boerboel teefje van 6 jaar oud. Ze zoekt een nieuw  hondenbaasje dat veel met haar wil wandelen. Mag Roxy met jou mee op pad gaan?

 

Het karakter van Roxy

Roxy is een lieve, gehoorzame en speelse hond. Ze gaat graag naar buiten en is dan ook dol op wandelen. Maar let op: alhoewel ze er misschien als een troetelbeer uitziet, vindt ze knuffelen juist niet fijn. Aandacht krijgt ze gewoon liever door samen dingen te ondernemen.

 

Waarom verhuist Roxy?

Vanwege een scheiding heeft het huidige baasje van Roxy helaas te weinig tijd voor haar. Door lange werkdagen, zit de lieve viervoeter hele dagen alleen thuis. Dat is voor geen enkele hond goed en dat beseft het baasje ook. Daarom zijn we voor Roxy op zoek naar een nieuw thuis, waar ze alle ruimte en liefde (maar geen knuffels ;-)) krijgt die ze nodig heeft.

 

Roxy is een gezonde hond

Roxy is gechipt, heeft een Europees paspoort en is helemaal gezond.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Roxy zoeken we een baasje dat lekker veel met haar wil wandelen, maar die ook een huis / boerderij heeft met een grote omheinde tuin. Daar kan ze ook tussendoor veilig genieten van het buiten zijn.

 

Kun jij Roxy een forever home geven?

Denk je dat jij en Roxy goed bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl en check of je de juiste match voor haar bent.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers