Bailey is  een 2-jarige Amerikaanse Bulldog. Dit pittige maar lieve teefje blijkt een echte pechvogel te zijn. Breng jij het geluk in haar leven dat ze zó verdient?

 

Hoe kwam Bailey in het asiel terecht?

Toen de moederhond van Bailey vanuit het asiel ergens geplaatst kon worden, werd deze daar ongewenst gedekt. Bailey en haar broertjes en zusjes kwamen ter wereld en verbleven hun eerste weken helaas in het asiel.

Na een socialisatie werd deze viervoeter geadopteerd, maar Bailey kon het niet goed vinden met de Bulldog des huizes. Daardoor kwam deze jonge schat opnieuw in het asiel terecht.

 

Een pittige maar lieve dame

Deze dame is een vrolijke, lieve hond. Ze is dol op mensen die ze kent. Ben je een vreemde voor haar? Dan zal ze wat verlegen zijn, bij sommige mannen is ze zelfs terughoudend.

Toch kan deze viervoeter ook pittig uit de hoek komen, bijvoorbeeld op straat. Daar is ze gefocust op andere honden en is ze dankzij haar spierbundels soms moeilijk te houden. Maar gelukkig is Bailey ook zeer sociaal en intelligent. Met haar gedrag kun je dus zeker aan de slag.

 

Buiten en in huis

Bailey is gek op balletjes en rent probleemloos mee naast de fiets. Ze is een echte actieveling! In de auto zitten vindt ze geen probleem en ook kan ze ook een paar uur alleen zijn. Uiteraard moet dit in een nieuwe omgeving wel weer stapsgewijs opgebouwd worden.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

bailey hond bulldog asiel

 

Kerngezond

Dit teefje is kerngezond, gechipt, gesteriliseerd en gevaccineerd.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Bailey zoeken we een ondernemend baasje dat stevig in zijn of haar schoenen staat, maar haar wel veel liefde en aandacht wil geven. Voor kleine kinderen is deze dame te ‘lomp’ in haar gedrag, maar een gezin met pubers zou geen probleem moeten zijn.

Omdat deze viervoeter zo gefocust is op soortgenoten en katten, plaatsen we haar het liefst bij mensen zonder andere dieren.

 

Is Bailey welkom?

Kun jij Bailey een gouden mand bieden ? Neem dan contact op met Dierenasiel Walcheren:

Tel:    0118- 613 579

mail:  info@dierenasielwalcheren.nl

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers