Dit is Pablo, een knappe gecastreerde reu van 10 jaar oud. Hij zoekt een nieuw thuis met tuin.

 

Pablo is een tuinman

Pablo is een ontzettende lieve, speelse, gehoorzame en aanhankelijke kerel, die het heerlijk vindt om tegen je aan te liggen. Ook vindt hij het fijn om rond te scharrelen in de tuin. Pablo verkiest scharrelen, snuffelen en spelen in de tuin zelfs boven het maken van een wandeling. Het is een mannetje dat snel tevreden is. Natuurlijk is het wel belangrijk dat hij dagelijks meerdere keren uitgelaten wordt.

 

Kinderen en onverwachte geluiden zijn spannend

Pablo is graag bij mensen in de buurt, al vindt hij kleine kinderen wat spannend en is hij terughoudend naar hen. Van onverwachte harde geluiden tijdens het wandelen kan hij erg schrikken, daar dient rekening mee gehouden te worden. Het is niet verstandig hem los te laten lopen.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Pablo zoeken we een rustig thuis bij mensen zonder kinderen, en die al ervaring hebben met honden. Verder is het belangrijk dat zijn nieuwe baas(jes) een omheinde tuin hebben waarin Pablo zich veilig kan uitleven. Uiteraard zal hij aan een nieuwe leefomgeving moeten wennen, maar met veel liefde, rust, aandacht en geduld zal dit ongetwijfeld goedkomen.

 

pablo hond verhuisdier nieuwe baas

 

Waar woont Pablo nu?

Momenteel verblijft Pablo bij een opvanggezin en kijkt hij uit naar zijn definitieve plekje.

 

Ben jij een match voor Pablo?

Kun jij Pablo een rustige, liefdevol thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatser