CIWF (Compassion in world farming) kiest een alternatief kanaal om de Nederlandse regering duidelijk te maken dat het tijd is voor actie: billboards. En waar vind je de meeste politici? Juist, in Den Haag.

 

Wat is er aan de hand?

Al meer dan een miljoen kippen en eenden zijn inmiddels gedood in verband met vogelgriep. Daarnaast waarschuwen diverse wetenschappers dat een volgende pandemie uit de vee-industrie kan komen. Dierenleed en een bedreiging voor de volksgezondheid gaan daarmee hand in hand. CIWF geeft aan dat het van levensbelang is dat we nu daadwerkelijk kiezen voor een gezonde, kleinere veehouderij waarin alle dieren de ruimte krijgen. Maar hoe krijg je dat politici aan hun verstand?

 

Billboards in Den Haag

CIWF heeft zich als doel gesteld om de boodschap over het belang van een kleinere veehouderij te verspreiden op billboards in Den Haag, waar onze regering huisvest. Een alternatieve weg om ervoor te zorgen dat de wetgevende macht niet meer om de boodschap heen kan.

 

Help de dieren

Door mee te doen aan de crowdfundingsactie steun je deze vreedzame actie van het CIWF en spring je in de bres voor dieren in de veeteelt. De crowdfundingsactie loopt tot 4 maart.

Bron: Hart voor Dieren Magazine

 

nieuwsbrief dierentips