Deze kleine dame is Gaby, een kleine Chihuahua-mix van ongeveer 5 maanden oud. Wie geeft deze schat een blijvend thuis?

 

Achtergrond Gaby

Gaby is samen met haar broertjes en zusjes op Cyprus gevonden, in een kartonnen doos bij het vuil. Gelukkig werden ze gevonden en via een stichting zijn ze naar Nederland gekomen. Momenteel verblijft Gaby in een gastgezin en staat ze te trappelen om naar een eigen baasje te gaan.

 

Lieve pup die nog een heleboel moet leren

Gaby is een lief aanhankelijk meisje, die goed overweg kan met alles en iedereen. Omdat ze nog zo jong is, moet ze nog een heleboel ontdekken en leren.

 

Gaby medisch

Gaby is gezond, gechipt en gevaccineerd. Ze beschikt over een Europees paspoort en zal nog gesteriliseerd moeten worden.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

gaby asielhond zoekt thuis

 

Geschikt thuis

We zijn op zoek naar een baasje dat de tijd heeft om veel met Gaby te gaan ondernemen en bereid is om met haar puppycursus te volgen. Dat zou deze schat namelijk enorm goed doen en haar extra zeker maken.

 

Pas jij bij Gaby?

Kun jij Gaby de begeleiding en liefde geven die ze verdient? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers