Negrutu is een heertje op leeftijd. Hij wordt op 10 jaar geschat. Negrutu zoekt een nieuw thuis.

 

Vanwege zijn leeftijd is hij niet gecastreerd, hij is dus nog intact. Negrutu lijkt veel op een Markiesje, een ontzettend leuk hondje om te zien. Hij meet 38 cm op de schouder en weegt ongeveer 8 kg.
In het opvanggezin geniet Negrutu enorm van alle comfort. Lekker op de bank liggen, het liefst tegen iemand aan, goed eten, iedere avond een lekkere kluif en natuurlijk veel knuffels. Negrutu is enorm aanhankelijk en houdt veel van aandacht. Wandelen en veel snuffelen is leuk maar hij heeft wel een mening over de kant die je opgaat. Hij is klein, maar Negrutu is wel een karakterhondje, heel erg slim en hij weet wat hij wil.
In het opvanggezin leeft Negrutu met andere honden en een kat, dat gaat allemaal prima samen.

Negrutu zoekt een liefdevol thuis waar hij nog van een paar fijne jaren kan genieten. Een rustig thuis waar hij weinig alleen hoeft te zijn past hem het beste. Hij is in het opvanggezin samen met de andere honden een aantal keren alleen geweest en dat ging wisselend.

Ben je benieuwd of Negrutu bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.