Minena is een kruising Rottweiler/Mechelse herder van 3 jaar jong. Ze is afgestaan omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Inmiddels verblijft ze al 1 jaar in de opvang van Dierenopvangcentrum HoKaZo, maar we kunnen haar niet de zorg en aandacht bieden die ze nodig heeft.

Minena

Deze mooie dame is erg gevoelig, onzeker en snel overprikkeld, wat haar met haar voernijd, territoriale- en bezitsagressie geen makkelijke hond maakt. Ze heeft daarentegen ook een lieve zachte speelse kant, maar heeft iemand nodig die haar op de juiste manier kan en wil begeleiden. Dat wil zeggen dat iemand haar met een strakke discipline vanuit rust en met veel liefde en begrip bij de hand (poot) moet nemen en haar het vertrouwen geeft dat ze verdient. Want als je haar vertrouwen eenmaal hebt gewonnen geeft ze zich ook over en knuffelt ze graag. Ze houdt van zwemmen en van lekker rennen.

Op zoek

We zijn daarom op zoek naar een begeleider die ruime ervaring heeft met een hoog-risico hond. We zijn ons er bewust van dat Minena een hoog-risico hond is en zullen haar alleen aan de juiste persoon meegeven. Als je denkt dat je een geschikt opvangadres bent en de juiste ervaring hebt, mail dan naar bestuur@hokazo.nl.

Minena

Minena