Nalah is een gesteriliseerd teefje (kruising) van ongeveer 1 jaar oud, die al veel heeft meegemaakt in haar korte leventje. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze lieve dame?

 

Het verhaal van Nalah

Nalah is samen met haar broertjes en zusjes gevonden op een kerkhof in Roemenië. Hun moeder is daar gedood door andere zwerfhonden, en twee broertjes van haar zijn overleden aan het Parvovirus. Uiteindelijk is Nalah met haar twee zusjes naar Nederland gekomen. Nu is ze er helemaal klaar voor om van het leven te gaan genieten.

Nalah verblijft momenteel in de opvang, maar heeft haar koffertje al klaarstaan om te verhuizen naar haar definitieve plek.

 

Even wennen

Nalah is ontzettend lief en vriendelijk, maar heeft wel even de tijd nodig om te wennen en vertrouwen te krijgen in mensen. Verder is ze speels, gehoorzaam en kan ze het goed vinden met soortgenootjes.

 

hond nalah nieuewe baas

 

Geschikt nieuw thuis

Voor nalag zoeken we een baasje/gezin, eventueel met iets oudere kinderen, dat haar wil laten zien hoe fijn het leven kan zijn. Haar nieuwe baasje moet voldoende tijd, liefde en geduld hebben om Nalah rustig te laten wennen aan haar nieuwe leven als huishond.

 

Medisch en documenten

Nalah is gezond verklaard, is gechipt en heeft al haar vaccinaties gehad.

 

Pas jij bij Nalah?

Benieuwd of jij een goed baasje voor deze hond kan zijn? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!