Miens is een knappe gecastreerde kater – kruising Maine Coon – van 1 jaar oud. Wie heeft er plek in huis en hart voor deze ontzettende leuke en lieve kanjer?

 

Kat Miens is een kletskous!

Miens is ontzettend lief, speels, actief, aanhankelijk en volgt je overal waar je gaat en staat. Ook vindt hij het gezellig om met zijn baasje te “kletsen”.

 

Waarom verhuist lieve Miens?

Miens is een kat die graag naar buiten gaat om de wereld te ontdekken. Helaas is dat bij zijn huidige baasje niet mogelijk omdat deze op een flat woont, iets waar Miens doodongelukkig van zou worden. Daarom zoekt zijn baasje een nieuw thuis voor de kat.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

kat verhuisdier

 

Geschikt nieuw thuis

Als echte buitenavonturier zoek kat Miens een nieuw thuis waar hij lekker veel naar buiten kan. Een kattenluikje dat uitmondt in de tuin zou hem al veel vrijheid kunnen geven om vervolgens in de buurt op verkenning te gaan.

Mocht Miens inderdaad ook buiten de tuin op stap gaan, dan is het naar buiten gaan wel iets wat je na zijn verhuizing met dit stappenplan veilig op kunt bouwen.

 

Sluit jij Miens in je hart?

Kun jij Miens een prachtig kattenleven bezorgen? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers