Dit is Milo, een knappe gecastreerde reu van 4 jaar oud. Deze schat had de pech dat zijn baasje ziek werd en niet meer voor hem kon zorgen. Wie biedt hem een fijn thuis?

 

Milo is een zeer actief maatje

Milo is een hele lieve, speelse, aanhankelijke en zeer actieve hond. Binnenshuis luistert  hij goed is hij rustig. Buiten de deur krijgt Milo te veel prikkels en wil dan achter alles aan wat beweegt.

 

Waarom verhuist Milo?

Doordat zijn baasje ziek werd en niet meer voor hem kon zorgen, is Milo nu opgevangen in een tijdelijk pleeggezin. Zij verzorgen hem met liefde maar natuurlijk zijn we voor deze kanjer op zoek naar een fijn forever home.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

hond asiel nieuw thuis

 

Wie is een geschikt baasje voor Milo?

Voor Milo zoeken we een nieuw baasje / gezin dat met hem aan de slag wil gaan om buiten minder snel afgeleid te worden. En bij voorkeur mensen die daar al ervaring mee hebben. Verder zoeken we een actief baasje die er graag en veel met Milo op uit wil trekken zodat hij zijn energie kwijt kan.

 

Gezonde viervoeter

Milo is gechipt, gevaccineerd en gezond.

 

Interesse?

Ben je benieuwd of jij en Milo goed bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers