Dit is Marley, een gecastreerde Europees korthaar kater van 6 jaar oud. Hij zoekt een nieuw thuis waar hij aandacht krijgt maar ook lekker zijn eigen gang kan gaan. Is hij bij jullie welkom?

 

Karakter van Marley

Marley is een lieve en aanhankelijke allemansvriend, die erg geniet van het buitenleven. Voordat hij bij zijn huidige baasje terechtkwam, was hij erg op zichzelf aangewezen en hij kwam hier ook wat schichtig vandaan, soms is hij dat nog een beetje.

 

Avontuurlijk type, maar wel gek op knuffelen

Marley is dol op knuffelen en hij vindt het heerlijk om bij je op schoot te liggen. Verder is hij erg op zichzelf en kan je hem soms een dag niet zien. Hij is graag op pad en vindt het leuk om te jagen.

 

Medische achtergrond

Marley heeft last van een gevoelige huid/allergie en hier krijgt hij speciaal voer voor. Verder is hij kerngezond en ook gechipt.

 

Waarom verhuist Marley?

Het huidige baasje van Marley gaat verhuizen naar een druk centrum en dit betekent dat de kat niet meer veilig naar buiten kan gaan. Om deze reden wordt er nu een nieuw liefdevol thuis voor hem gezocht, waar hij de knuffels en vrijheid krijgt die hij nodig heeft.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Marley zoeken we een baasje/gezin die hem liefdevolle aandacht wil geven maar waar hij ook de ruimte krijgt. Ook moet deze kater de mogelijkheid hebben om lekker naar buiten te kunnen gaan.

 

Wie geeft deze ontzettende lieve kanjer een fijn nieuw thuis?

Benieuwd of jij een goede match bent voor Marley ? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of het klikt.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers