Maak kennis met Jip, een knappe gecastreerde kater van 3 jaar oud. Deze huistijger zoekt een nieuw baasje bij wie hij volop aandacht krijgt en naar buiten kan. Word jij zijn nieuwe baas?

 

Aanhankelijke, nieuwsgierige kat

Jip is een lieve kat die erg van gezelligheid houdt. Hij ligt graag op je of tegen je aan en laat zich ook graag een beetje ronddragen. Hij is geen dikke vrienden met de stofzuiger, die vindt hij best eng. Verder is Jip erg nieuwsgierig en mag graag de boel een beetje in de gaten houden in en om het huis.

 

Waarom verhuist Jip?

Jip komt oorspronkelijk uit Roemenië en is samen met zijn zusje vanuit de opvang geadopteerd. Helaas is zijn zusje vorig jaar overleden en dit heeft veel impact op hem gehad. Sindsdien is de kat aanhankelijker geworden en heeft hij meer aandacht nodig. Daar komt nog bovenop dat hij door een verhuizing geen mogelijkheid meer heeft om naar buiten te gaan. Hierdoor is Jip onrustig geworden en plast hij in huis (dit deed hij voorheen niet). Zijn huidige baasjes denken dat hun kat gelukkiger zal zijn bij een baasje/gezin dat veel tijd en aandacht voor hem heeft, en waar wel een tuin aanwezig is zodat Jip weer lekker naar buiten kan.

 

Geschikt nieuw thuis

Soms kan Jip wat wisselvallig in gedrag zijn en daarom plaatsen we hem liever niet bij kleine kinderen (wat oudere kinderen zal prima gaan). Ook is het belangrijk dat Jip een tuin tot zijn beschikking heeft, omdat hij graag buiten speelt, achter insectjes aanjaagt en ligt te zonnebaden.

 

Word Jip jouw nieuwe huisgenoot?

Benieuwd of jij en Jip bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!