Dex is een knappe Griekse kruising van 7 maanden oud. Deze enthousiasteling zoekt een forever home waar hij de liefde krijgt die hij zo verdient.

 

Dex is een nieuwsgierige hond

Dex is een hele lieve en leergierige hond die dol is op spelen, zwemmen en nieuwe dingen. leren/ontdekken. Hij is zeer energiek en soms ook er g onbehouwen.  Kinderen vindt hij fantastisch, maar omdat hij nu nog wild en wat ‘lomp ’kan zijn in de omgang, plaatsen we hem het liefst niet bij hele jonge kinderen. Verder is hij een ontzettende lieve, vrolijke en aanhankelijke goedzak, die met alles en iedereen overweg kan.

 

Medisch en documenten

Dex is gechipt, gevaccineerd, gezond  en heeft een Europees paspoort. Hij is nog niet gecastreerd.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

hon zoekt nieuw thuis dex

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Dex zoeken we een baasje die stevig in zijn/haar schoenen staat, consequent  is en al enige ervaring met honden heeft. Gezien Dex volop in zijn pubertijd zit, is hij erg zijn grenzen aan het ontdekken/verleggen en een goede begeleiding hierin is van belang.

Lees verder over pubertijd bij honden.

 

Krijgt Dex een plek in jouw hart?

Wil jij deze knapperd liefdevol begeleiden en een mooi leven bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers