Maak kennis met dit onafscheidelijke duo Dex en Duo, twee gecastreerde Europees korthaar katers. Ze zijn samen op zoek naar een fijn nieuw thuis met tuin.

 

De stoere en de rustige

Dex is een stoere en nieuwsgierige kat die van aandacht houdt. Hij is een echte avonturier die graag buiten op ontdekkingstocht gaat en niet snel bang is. Duo is een echte knuffelkat en is wat rustiger dan zijn wederhelft. Hij komt regelmatig kopjes geven en is ook erg zorgzaam voor zijn omgeving. Als je verdrietig bent, komt hij op je schoot zitten om je te troosten. Verder vindt Duo het ook erg leuk om te spelen, zowel met zijn baasje als met Dex.

 

Waarom verhuizen Dex en Duo?

Gezien het huidige baasje van Dex en Duo in een appartement woont, is het helaas niet mogelijk voor de katten om naar buiten te kunnen gaan. En dat terwijl het baasje merkt dat de twee katten sterk de behoefte hebben om naar buiten te gaan. Daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe plek voor zijn dieren waar ze lekker buiten kunnen spelen.

 

Mag dit duo bij jou komen wonen?

Benieuwd of jij een goed baasje voor deze twee katers zou kunnen zijn? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!