Pilaf is een lief 2-jarige Spaanse kruising. Dit kleine gesteriliseerde teefje is wel een gevoelig hondje dat even de tijd nodig heeft voordat ze de boel vertrouwt en gewend is. Kun jij haar liefdevol en geduldig opvangen?

 

Pilaf is speels, aanhankelijk en superslim!

Zodra Pilaf je eenmaal vertrouwt, is ze heel aanhankelijk en wil ze lekker met je knuffelen. Daarnaast kan ze ook actief en erg speels zijn.  Ze gaat er graag op uit om te wandelen, maar dit zal wel rustig opgebouwd moet worden zodat zij ook buiten de tijd krijgt om zich veilig en zeker te voelen.

Dit dametje heeft echter nog een hele grote hobby… intelligentiespelltjes. Daar krijgt ze geen genoeg van! Een slim teefje dus dat haar hersens graag aan het werk zet.

 

In en om het huis

Pilaf zal een tijdje alleen thuis kunnen zijn maar ook dit zal rustig opgebouwd moeten worden. Buiten kan ze goed met andere honden overweg, binnenshuis ligt dat anders… Daar raakt ze overprikkeld als er andere huisdieren aanwezig zijn en voelt ze zich al snel bedreigd. Daarom wil ze graag jullie enige dierenkind zijn of hooguit één zeer stabiel hondenmaatje in huis hebben.

 

Medisch

Pilaf is gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd en is verder goed gezond.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Pilaf zoekt thuis

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Pilaf zoeken we een rustig baasje of gezin. Kleine kinderen zijn mogelijk te druk voor haar, maar oudere kinderen die goed voorbereid worden, hoeven geen probleem te zijn.  Dit teefje past het best in een rustige, stabiele omgeving.

 

Word jij Pilafs nieuwe baasje?

Ben jij een rustige hondenliefhebber die Pilaf op haar eigen tempo wil laten wennen? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers