Sorry is een gecastreerde Mechelse herder reu van 5 jaar oud. Hij zoekt een veilig houvast, een nieuwe baas waarop hij inmiddels al lang wacht. Maar niemand lijkt belangstelling voor deze kanjer te hebben. Ben jij zijn rots in de branding?

 

Waar komt de naam Sorry vandaan?

De naam Sorry is ontstaan vanuit een excuus tegenover de hond voor wat hem door de mensheid is aangedaan. Hij groeide namelijk op in de intensieve fokkerij waar hij al die tijd liefdevolle aandacht heeft moeten missen.

 

Tot rust gekomen

Sorry is een mooie hond die verkeerd werd begrepen. Zijn angst werd vaak vertaald naar agressie en dat is beslist onwaar! Vanuit een asiel is hij diverse malen geplaatst en weer teruggekeerd. Uiteindelijk is hij overgenomen door stichting Dier en Project en ondergebracht bij het hondencentrum. Daar kreeg hij de tijd om te wennen, zelfvertrouwen op te bouwen en erachter te komen dat ook hij er mag zijn.

Inmiddels verblijft Sorry alweer geruime tijd, eigenlijk al een té lange tijd, binnen het trainingscentrum. Hij is al een poosje klaar voor zijn verdere ontwikkeling in huis bij iemand die hem in zijn hart sluit, maar het ontbreekt volledig aan belangstelling voor hem.

 

hond zoekt nieuwe baas

 

Aan wat voor soort baasje heeft Sorry behoefte?

De kunst is om Sorry in zijn waarde te laten, hem de tijd te gunnen om zelf aan te geven wat hij al dan niet aankan, en er als een rots in de branding voor hem te zijn. Vanwege zijn onzekerheid hapt hij met wandelen in de riem, maar dat is goed te begeleiden zijn door iemand met verstand en geduld. Sorry is geen onverschrokken herder en zal dat waarschijnlijk ook niet worden, daarvoor heeft hij te veel meegemaakt. Wat hij op den duur aankan ligt in handen van zijn adoptant(en).

Op dit moment is plaatsing bij andere honden en/of katten nog geen optie. Verder zoeken we voor Sorry iemand zonder kinderen.

 

Contact bij interesse

Kun jij Sorry een mooi nieuw leven bieden? Stuur dan een e-mail waarin je je woon- werk- en gezinssituatie vermeld, naar info@dierenproject.nl Bij een mogelijke match brengen zij je in contact met zijn verzorgers.