Deze week stellen we Bowie aan je voor, een gecastreerde Europees korthaar kater van 8 jaar oud. Deze ontzettend lieve kerel zoekt een nieuw thuis.

 

Knuffelkont

Bowie is een lieve, aanhankelijke en speelse kat die graag knuffelt. Hij kan met iedereen overweg en met kinderen is hij de beste maatjes; hij zit graag op schoot bij kleine tweebeners.

 

Waarom verhuist Bowie?

Sinds de komst van een tweede hond in huis, gaat het minder goed met Bowie. Hij durft niet naar beneden te komen en ondervindt hier veel stress van. Om deze reden zijn de huidige baasjes op zoek naar een fijn liefdevol thuis voor hem, waar hij veel geknuffeld zal worden en nog heel veel jaren mag genieten.

 

Medische achtergrond

Toen Bowie ongeveer 1 jaar oud was, is hij geadopteerd vanuit het asiel. Hij had toen al een beschadigd oog, waarschijnlijk ontstaan door de niesziekte die hij als kitten heeft gehad. Ook is Bowie bekend met blaasgruis waarvoor hij speciaal voer krijgt.

 

Wordt Bowie jouw maatje?

Kun jij Bowie een gouden mandje bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers