Dit is Snorretje, een knappe gecastreerde Europees korthaar kater van 3 jaar oud. Bij wie mag deze lieve kerel komen wonen?

 

Lief, nog een beetje verlegen

Snorretje is een lieve en bescheiden kat die ook een tikkeltje onzeker is.

 

Waarom verhuist Snorretje?

Omdat zijn vorige baasje niet meer voor hem kon zorgen, werd Snorretje afgestaan. Nu hopen we een gouden mandje voor hem te vinden.

 

Gezonde kater

Snorretje is gevaccineerd, gechipt, heeft een paspoort en is een gezonde kater.

 

kater snor verhuist asieldier

 

Geschikt nieuw thuis

Gezien Snorretje alles nog best heel erg spannend vindt, zijn we op zoek naar een baasje/gezin (eventueel met rustige/oudere kinderen), die hem willen begeleiden in het leven als huiskat. De verwachting is dat Snorretje met veel liefde, aandacht en geduld meer tot zichzelf zal komen en meer uit zijn schulp zal kruipen.

Voor deze kater zoeken we bovendien een thuis waar al een andere sociale kat aanwezig is en waar hij eventueel de mogelijkheid heeft om veilig naar buiten te kunnen gaan, in een afgesloten tuin of katvriendelijk balkon.

 

Is deze snorremans welkom bij jullie?

Denk je dat Snorretje goed bij jullie past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers

Meer lezen?

Word abonnee van Hart voor Dieren en geniet elke maand van prachtige dierenfoto’s, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren en natuurlijk de leukste abonneevoordelen.