Dijee is een absolute schoonheid, die graag in stilte geniet. Deze gesteriliseerde poes is 12 jaar oud en zoekt een rustig thuis.

 

Hoe kwam Dijee in het asiel?

Toen er bij haar vorige baasje een kindje geboren werd, brak er voor Dijee een stressvolle periode aan. Ze werd spontaan onzindelijk en haalde uiteindelijk een keer uit naar de baby. In negen van de tien gevallen gebeurt dit doordat kersverse ouders in alle drukte vergeten om de kat aandacht te geven.

Eenmaal in het asiel was Dijee weer zindelijk en zoekt ze de rust op. Ze trekt zich daar vaak terug, niet omdat ze verlegen is maar omdat ze vooral rust wil.

 

Een zeer rustige dame

Dijee heeft een heel rustig karakter, gaat haar eigen weg en vindt dat ze haar mens daar niet bij hoeft te betrekken. Ze is dus duidelijk geen ‘knuffelkat’. Sterker nog, ze wil gewoon met rust gelaten worden totdat zij aangeeft dat aandacht welkom is.

 

Hoe zit het met de gezondheid van deze senior?

Deze dame is volledig gevaccineerd en – ondanks haar leeftijd – nog kerngezond.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Dijee asiel nieuw thuis

 

Geschikt thuis

Het moge duidelijk zijn; Dijee wil rust in de tent. Ze zoekt een thuis zonder drukke, kleine kinderen en waar ze op eigen tempo mag wennen.

 

Is Dijee welkom?

Kun jij Dijee de rust en veiligheid bieden die ze zoekt? Neem dan contact op met Dierenasiel Veeweyde:

Tel: +32 (0)14 65 86 26

Mail:  veeweyde.weelde@skynet.be

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers