Francien van Westering viert haar GOUDEN jubileum. Vier met haar mee en maak kans op een portret van je eigen kat, getekend door Francien!

Is jouw kat ook zo fotogeniek? Deel zijn of haar mooiste foto en maak kans op een portret van jouw kat, getekend door Francien van Westering, dé kattentekenares van Nederland. Deze tekening krijgt bovendien een ereplaats in één van de bureau-agenda’s van Francien!

OVER FRANCIEN
Al 50 jaar lang genieten we van al het moois dat Francien voor ons heeft getekend. En dat is veel! Haar carrière begon met illustraties voor boekomslagen en tijdschriften, maar de meeste mensen kennen Francien natuurlijk van haar razend populaire kattentekeningen. Met haar ragfijne techniek weet ze niet alleen het uiterlijk, maar ook het karakter van de kat trefzeker over te brengen. Haar kattentekeningen verschijnen op vele producten, maar de ‘Franciens Kattenagenda’ is haar paradepaardje. Deze staat al meer dan 25 jaar in de top 3 van bestverkochte agenda’s van Nederland!

De actieperiode is inmiddels verlopen en de winnaar is via e-mail geïnformeerd. Bedankt voor ieders deelname en het delen van de prachtige foto’s van jullie katten. 

Mijn foto uploaden
Mijn foto uploaden