Charlie is een gevoelige poezendame van twaalf jaar jong. Deze verlegen lady heeft het in het asiel zwaar en snakt naar rust en vrede. Ze verblijft in Ravels.

 

Charlie wegens verhuizing afgestaan aan het asiel

Charlie kwam in het asiel terecht toen haar eigenaren verhuisden. Ook daar komt haar verlegenheid naar voren doordat ze regelmatig werkruipt. Al die prikkels! Ze vindt maar moeilijk rust in het asiel.

 

Dol op kattensnoepjes!

Wanneer we een nieuw thuis voor haar vinden, zal deze poes eerst even wat tijd nodig hebben om aan de nieuwe omgeving te wennen. Maar wanneer je met wat geduld haar vertrouwen gewonnen hebt, zal ze haar ware aard laten zien: lief, aanhankelijk en zachtaardig. Bij het smeden van een band zal één ding zeker helpen; deze dame is verzot op kattensnoepjes ;-).

 

Op leeftijd maar gezond

Met haar twaalf jaar is Charlie natuurlijk al op leeftijd, maar aan haar gezondheid is dat niet af te lezen. Ze is namelijk helemaal gezond! Verder is voorzien van een chip en heeft ze alle vaccinaties gehad.

 

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Charlie bang

Het geschikte thuis voor Charlie

Voor Charlie zoeken we een forever home waar voor haar rust en regelmaat is. Een gezin met jonge kinderen is daarom niet geschikt. Met andere katten kan ze goed overweg, mits deze geen dominant karakter hebben. Echte kattenmacho’s – en diva’s zullen haar juist weer terug laten trekken op een veilig plekje waar niemand bij kan komen.

 

Meer info?

Kun jij deze kat een veilige thuishaven bieden? Neem dan contact op met Dierenbescherming Veeweyde:

Tel: +32 14 65 86 26

Website: www.veeweydeturnhout.be

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat.

Ja, ik wil ook de andere herplaatsers helpen