Brutus zit inmiddels 1,5  in het dierenasiel Walcheren en houdt het daar niet lang meer vol. Hij is het asiel terecht gekomen omdat de eigenaar hem absoluut niet meer alleen thuis kon laten.

Brutus heeft verlatingsangst

Brutus heeft verlatingsangst en we zoeken daarom ook een bijzondere baas die hier genoeg inlevingsvermogen voor heeft. Uiteraard zijn er genoeg foefjes om dit te begeleiden, maar iedereen moet wel eens even weg. Vandaar dat een kennel geen overbodige luxe is, want een bench daar is hij zo uit. Hij maakt geen herrie, maar gaat aan de gang met uw interieur.

In het asiel heeft hij een nachtlampje en dat scheelt in zijn angst om alleen te zijn.

 

Gek op lange wandelingen en knuffelen

Brutus kan uren wandelen en is dus graag met de baas mee op pad, daarna lekker op de bank knuffelen en opwarmen.Het passeren van andere honden of katten op straat is geen enkel probleem, maar om hiermee samen te wonen is geen optie; hij houd de touwtjes graag zelf in handen.

 

Brutus houdt het niet lang meer vol

Brutus is werkelijk een schat van een hond, die erg genoeg emotioneel hier in het asiel onder leid.
We willen alles maar dan ook alles doen om hem een gouden mand te geven, we willen hem herplaatsen kosten wat het kost! Alleen is het de vraag of hij dit maar lang genoeg volhoud tot die ene baas komt.

 

Bied jij Brutus een mooi thuis?

Denk jij Brutus een nieuw thuis te kunnen bieden of wil je meer informatie over deze hond? Mail dan naar info@dierenasielwalcheren.nl of bel naar 0118-613579.

Openingstijden:
Ma t/m Vr 13:00 tot 16:00 uur.
Zaterdag 11:00 tot 12:30 uur.
Zon- en feestdagen gesloten.

Buiten de openingstijden is het wel mogelijk om op afspraak te komen.

 

Andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl