DSZ Award voor je favoriete dierenspeciaalzaak.
Ken jij een dierenspeciaalzaak die bekend staat om klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, goede omgang met dieren en een mooie presentatie in de winkel? Bezorg deze winkel dan de DSZ Award en draag hem voor! Deze Award wordt, naast de Product Award, DAP Award, Not for Profit Award, Talent Award en Keten Award, uitgereikt tijdens de Dutch Pet Awards op maandag 12 november in de Studio’s in Aalsmeer. 

Unieke ervaring

Via Natura uit Beekbergen ontving in 2017 de DSZ Award. In het juryrapport werd de scherpe keuze voor een specialisme geroemd, die consequent wordt doorgevoerd in de assortimentskeuze. “Het winnen van de DSZ Award was een hele unieke ervaring”, aldus een enthousiaste eigenaresse Roos van Limbeek. “Ik was ontzettend zenuwachtig, waardoor de avond in een roes aan me voorbij is gegaan. De reacties achteraf waren onbeschrijflijk: de winkel stond vól bloemen en attenties, de telefoon stond roodgloeiend en whatsapp stroomde vol met felicitaties. De omzet heeft een flinke boost gekregen, zowel online als in de winkel waar we vele nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen.” 

Nomineren

Dierenspeciaalzaken kunnen zichzelf inschrijven voor deze award, maar ook klanten kunnen winkels voordragen. Verdient jouw favoriete dierenspeciaalzaak deze titel? Nomineer hem dan, eventueel anoniem, vóór 15 september via www.dutchpetawards.nl.

Dutch Pet Conference&Awards

De branche samenbrengen, kennis opdoen en elkaar inspireren is de opzet van hét netwerkwerkevent van het jaar, de Dutch Pet Conference & Awards. Het evenement vindt plaats op maandag 12 november in de Studio’s in Aalsmeer. Overdag staat de Dutch Pet Conference op het programma met o.a. de keynote speakers André Kuipers, Kitty Koelemeijer en Kees Buur. Tijdens een groots gala in de avond worden de zes Dutch Pet Awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.dutchpetconference.nl.