Max is een gecastreerde Rottweiler van 2 jaar. Hij woont in het dierenopvangcentrum in Spijkenisse en daar waren ze regelmatig spulletjes kwijt… Deze boef is namelijk een echte verzamelaar!

 

Max leert spulletjes terug te geven

De verzamelwoede van deze schat uit zich in dekens uit de kast te trekken, poepzakjes pikken of er met een rol vuilniszakken van door te gaan. In het asiel wordt Max getraind om spulletjes terug te geven en dat gaat heel goed. Ze trainen met verschillende stokjes en ruilen deze om met het commando “switch”.

Inmiddels zijn ze ook gestart met de huiskamertraining. Daarbij zit Max samen met een medewerker in een huiselijk ingerichte ruimte tijdens het afwassen, schoonmaken, stofzuigen etc. Ondertussen houdt hij zich bezig met zijn favoriete bal. Op die manier went hij aan het alledaagse leven en leert hij ‘mensenspulletjes’ te laten liggen.

 

Tekst gaat onder de afbeelding verder.

max hond verhuisdier verzamelen

 

Zijn achtergrond

Max heeft in een tuin inclusief schuur gewoond, maar oefent dus volop met het huiselijke leven. En alhoewel hij dit soms nog spannend vindt, begint hij langzamerhand te wennen. Verder is het een hele blije jongen.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor nu zoeken we een mooie grote tuin met kennel en een baasje dat geduldig maar consequent met Max aan de slag gaat. Want wanneer deze boef weet wat hij aan je heeft en waar de grenzen liggen, is hij een fantastische vriend.

 

Interesse?

Ben jij het geschikte baasje voor Binkie of wil je hem beter leren kennen? Neem dan contact op met Dierenopvang Spijkenisse:

Tel: 088-3437131

Mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl 

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers