Dit prachtige schildpadpoesje heet Grietje. Ze werd als zwervertje in Lille gevonden en wacht nu op een eigen thuis. Haar leeftijd wordt geschat op 2 jaar.

 

Grietje bekijkt het graag van een afstandje

Grietje bekijkt vreemden met wat achterdocht. Zolang ze niet direct te dichtbij komen, rent ze niet weg. Wat ze precies heeft meegemaakt weten we natuurlijk niet, maar ze blijkt een dapper meisje te zijn.

Nadat onze hoofdredacteur een tijdje gepaste afstand heeft gehouden en rustig tegen Grietje heeft gepraat, mag ze haar zelfs eventjes aaien.

 

Houding tegenover soortgenoten onbekend

Omdat Grietje zich in de cattery een beetje terugtrekt, is het moeilijk in te schatten of ze goed met soortgenootjes overweg kan. Ook of ze bij een hond geplaatst zou kunnen worden, is twijfelachtig.

 

Grietje medisch

Grietje is helemaal gezond. Inmiddels is ze gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

 

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Grietje kat asiel herplaatser

 

Nieuw thuis met geduldig baasje

Voor dit verlegen meisje zijn we op zoek naar een nieuw baasje met veel geduld. Ze moet volop de ruimte en tijd krijgen om aan de nieuwe omgeving en mensen te wennen.

Grietje zal niet vanaf het eerste moment bij je gaan zitten of je door het huis volgen. Maar met af en toe een voorzichtige benadering en support als dat nodig is, bouwen jullie samen een band op.

 

Interesse?

Kun jij Grietje een forever home bieden? Neem dan contact op met Dierenasiel Veeweyde.

Tel: +32 (0)14 658626

Mail: veeweyde.weelde@skynet.be

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers