Dit zijn Tyson, een 2-jarige reu, en Tochi, een 3-jarig teefje. Dit onafscheidelijke duo is met spoed op zoek naar een gouden mand. Vinden ze die bij jou?

 

Lief stel

Tyson is een heel vriendelijk, speels en aanhankelijk ventje dat dol is op knuffelen. Tochi is een vrolijk en speels dametje dat altijd even de spreekwoordelijke kat uit de boom moet kijken. Maar als ze eenmaal aan je gewend is, dan is ze erg aanhankelijk en krijgt ze graag aandacht en knuffels.

 

Waarom verhuizen Tyson & Tochi?

De reden dat er een nieuw thuis wordt gezocht voor dit lieve duo is erg verdrietig, want het huidige baasje van Tyson en Tochi is ernstig ziek en zal op korte termijn komen te overlijden. Daarom wordt er met spoed een nieuw liefdevol thuis gezocht waar de twee honden samen welkom zijn.

 

Medisch en documenten

Zowel Tyson als Tochi zijn kerngezond, gechipt en hebben allebei een eigen paspoort.

 

twee honden zoeken nieuw thuis

 

Geschikt nieuw thuis

Voor deze twee lieverds zoeken we iemand die bekend is en al ervaring heeft met spitshonden en herplaatsers, en bij wie ze allebei terecht kunnen. Verder is het belangrijk dat er voldoende tijd, zorg en liefde aan de honden gegeven kan worden.

 

Pas jij bij Tyson & Tochi?

Kun jij Tyson & Tochi een liefdevol thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!