27 mei 2020 – Ondanks dat Animal Event ‘1,5 meter-proof’ gemaakt kon worden op basis van het protocol van de evenementenbranche, blijft de situatie onzeker. Deze onzekerheid maakt dat de organisatie genoodzaakt is om het evenement alsnog te annuleren. Voor iedereen met tickets vindt er automatisch restitutie van het ticketbedrag plaats.

 

Ondanks dat het fysieke evenement geannuleerd moet worden, biedt de organisatie  alle huisdierenliefhebbers van Nederland en België een alternatief. Op dit moment is men druk bezig met de voorbereiding van ‘Animal Event Online’ op de beoogde datum in oktober. Hoe dit online evenement er uit zal komen te zien en op welke manier je hier als bezoeker bij ‘aanwezig’ kunt zijn, wordt in de komende weken bekendgemaakt. Hou deze website dus in de gaten.

Tickets

Heb je in de afgelopen periode een ticket gekocht voor Animal Event 2020? Dan ontvang je in de komende maand een bericht van Ticketpoint. Daarbij vindt er automatisch restitutie plaats van de ticketgelden.

Animal Event 2021


Uiteraard hoopt de organisatie volgend jaar alle huisdierliefhebbers weer te mogen verwelkomen op Animal Event 2021 (7, 8 en 9 mei) op de vertrouwde locatie Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

 

Ook interessant voor jou:
Wuhan verbiedt handel in en consumptie van wilde dieren
Muggen zijn er vroeg bij dit jaar

 

Nieuwsbrief