Dit is Baby, een knap Spaans teefje van ruim 1 jaar oud. Wie geeft dit lieve en vrolijke meisje die gouden mand?

 

Waar komt Baby vandaan?

Baby is gered vanuit een dodingsstation op Gran Canaria en is onlangs naar Nederland gekomen om hier een veilig en gelukkig leven op te bouwen.

 

Een vrolijke noot

Ondanks dat Baby haar hele leven in het asiel heeft doorgebracht, is ze ontzettend vrolijk, lief en aanhankelijk. Ook is ze actief, speels en een tikkeltje eigenwijs.

 

Baby moet nog veel leren

Omdat ze nog zo jong is en nog geen opvoeding heeft gehad, zal ze alles nog moeten leren. Het zindelijk worden en alleen thuis zijn, zal rustig opgebouwd moeten worden.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

baby asiel herplaatser hond

 

 

Geschikt nieuw thuis

We zijn op zoek naar nieuw baasje dat met liefde en geduld Baby willen laten zien hoe leuk het leven is en veel met haar wil ondernemen. Lekkere wandelingen maken , heerlijk spelen en eventueel op cursus met haar gaan.

 

Medisch en documenten

Baby is gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd en beschikt over een Europees paspoort.

 

Sluit jij baby in je hart?

Is Baby welkom bij jou en heb je het geduld om haar het nodige bij te leren? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers