Andor is een gecastreerde reu van twee jaar jong die al een hoop te verduren heeft gekregen. Voor deze hond zijn we op zoek naar ervaren hondenbaas die hem de juiste begeleiding in een prikkelarme omgeving kan bieden.

 

Over hond Andor

Het is tijd, de hoogste tijd…  Andor is een geboren pechvogel! Hij zag het levenslicht binnen de intensieve fokkerij. Wel het levenslicht, nagenoeg geen daglicht en geen interactie met mensen. Dan krijg je een wereldvreemde hond die wel wil maar eigenlijk niet kan. Alle goede bedoelingen ten spijt is Andor helaas nooit in handen gekomen van iemand die daar mee om wist te gaan en dan gaat het van kwaad tot erger.

 

Waar woont Andor nu?

Inmiddels verblijft Andor al geruime tijd binnen een  hondencentrum waar met veel liefde, inlevingsvermogen en geduld al veel bereikt is met hem. Onder voor hem ideale omstandigheden is hij inmiddels prima gezelschap.

 

Geschikte nieuw thuis voor Andor

Andor komt uitsluitend tot zijn recht in een prikkelarme omgeving bij een baas met regelmaat en structuur in zijn leven. Hij zoekt een buitenaf gelegen thuis, bij iemand met verstand en ervaring met Hollandse herders. Drukte, het onbekende benauwd hem, daar kan hij absoluut niet mee overweg.

Soortgenoten en andere dieren

Met een aantal soortgenoten kan Andor goed overweg maar hij heeft duidelijke voorkeuren. Met katten is hij onbekend!

hond Andor nieuw thuis

 

Voorkom dat Andor nogmaals een nare ervaring opdoet

Andor heeft helemaal niets aan een impulsieve beslissing die voor hem tot een fiasco zal leiden. Zo’n nare ervaring heeft hij recent al achter de rug en dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Aspirant adoptanten moeten de bereidheid hebben om uitgebreid kennis te maken, krijgen uiteraard ook een huisbezoek en de benodigde begeleiding na adoptie behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Bij serieuze interesse

Van alle ‘Handen in ’t Haar Honden’ heeft Andor de meeste moeite met zijn verblijf in de kennel, dus zijn we voor hem met grote spoed op zoek naar die ene speld… Je weet wel, de speld in die enorme hooiberg…

Heeft u serieuze interesse in Andor schrijf dan even een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin je jouw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengt Dier & Project je in contact met zijn begeleider die je alles over deze viervoeter kan vertellen.

 

nieuwsbrief dierentips