Wuppy is een knappe Mechelaar van 4 jaar oud. Hij kwam in het asiel terecht doordat het bedrijf waarvan hij de waakhond was, stopte. Bovendien is deze schat niet geschikt om alleen als waakhond in te zetten want op schoot liggen, is het liefste wat hij doet!

 

 

Wuppy zoekt een rustige omgeving

Hond Wuppy zou in een drukke stad niet op zijn plaats zijn. Hij heeft een omgeving nodig waarin hij weinig prikkels ervaart. Deze viervoeter is namelijk snel overprikkeld en is dan voor zijn baas moeilijk tot niet meer bereikbaar. Vogels, scooters,  zo’n beetje alles moet dan weggejaagd worden.

In huis ligt hij heel graag bij je, het liefst ligt hij dan op je schoot!

 

Buiten uitlaten

Tijdens het uitlaten is het niet slim om hem los te laten omdat hij een sterk jachtinstinct heeft en achter alles aangaat. Het uitlaten aan een lange lijn is de beste optie.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Wuppy zoeken we baasjes met een huis buitenaf, bij wie hij lekker binnen mag verblijven. Een omheinde tuin of afgesloten terrein waar hij ook rond kan lopen, zou het beste voor deze schat zijn.

 

Interesse?

Denk jij Wuppy een forever home te kunnen bieden? Neem dan contact op met Dierenopvang Spijkenisse:

Tel: 088-3437131

Mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl 

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers