Jessy en Snowy zijn een onafscheidelijk Husky duo van 14 jaar oud. We zijn met spoed op zoek naar een gouden mand, waar deze twee kanjers samen mogen genieten van hun oude dag.

 

Karakter van de honden

Jessy (ongecastreerde reu) en Snowy (gesteriliseerde teef) zijn lieve, gehoorzame en speelse honden, die goed met mensen overweg kunnen, ook met kinderen. Het zijn echte ‘buitenhonden’, maar kunnen tijdens het uitlaten niet loslopen vanwege hun jachtinstinct. Hun neus drijft hen dan de wijde wereld in en zorgt ervoor dat je ze kwijt bent. Een omheind losloopgebied is wel veilig genoeg.

 

Geschiedenis van Jessy & Snowy

Zes jaar geleden zijn ze door hun huidige eigenaar uit het asiel gehaald, maar de geschiedenis daarvoor is onbekend.

 

Waarom heeft dit duo een nieuwe baas nodig?

Helaas is het huidige baasje door privé omstandigheden én uitzending naar het buitenland verplicht om afstand van de honden te doen. Daarbij staat wel één ding voorop: ze gaan alleen samen naar een nieuwe baas. De twee viervoeters zijn zo aan elkaar gewend en op elkaar ingespeeld dat ze doodongelukkig zonder de ander zouden worden.

 

Gezondheid van de viervoeters

Beide honden zijn ondanks hun leeftijd kerngezond, alleen Snowy heeft wat staar op haar rechteroog.

 

Geschikt nieuw thuis

De honden zijn gewend om buiten te leven. Daarom zijn op zoek naar een nieuw huis met veel ruimte, waar ze overdag lekker buiten kunnen zijn. Jessy en Snowy geven de voorkeur aan twee aparte hondenhokken, zodat ze zelf kunnen kiezen of ze binnen of buiten slapen.

 

Kun jij dit duo een liefdevol thuis geven?

Benieuwd of jij en deze twee viervoeters bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl en check of je de juiste match bent voor Jessy en Snowy.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers