Dit zijn Nijntje en Sobble, een leuk en vrolijk konijnenduo dat op zoek is naar een nieuw thuis. Mogen ze bij jou komen wonen?

 

Aanhankelijke rammelaars

Nijntje is een lieve, rustige gecastreerde rammelaar van één jaar oud die graag geaaid wordt. Sobble is ook een gecastreerd mannetje en is wat actiever/energieker dan zijn wederhelft. Hij rent en springt er op los als zijn hok open wordt gezet. Maar ook Sobble kan genieten van een aaibeurt op zijn tijd. Beide konijnen houden er – zoals hun meeste soortgenoten – niet van om opgetild/vastgehouden te worden.

 

Knabbelaar

Vooral Sobble knabbelt graag. Het aanbieden van onder andere wilgentakken zou een fijne traktatie zijn en voldoen aan zijn knabbelbehoefte.

 

Waarom verhuizen Nijntje en Sobble?

Momenteel wonen Nijntje en Sobble op een flat en het huidige baasje merkt dat de konijnen veel behoefte hebben aan beweging. Daarom wordt er uitgekeken naar een plek waar de konijnen lekker naar buiten kunnen om te rennen en te springen. Deze periode is bovendien dé tijd van het jaar om konijnen die binnen leven te laten wennen aan buiten.

 

Nieuw thuis

We zoeken naar een fijne plek voor deze twee kerels, waar ze de gelegenheid hebben om heerlijk rond te huppelen en waar ze alle zorg, liefde en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Bij wie mag dit lieve duo komen wonen?

 

Een match?

Benieuwd of jij deze konijnen een goed thuis zou kunnen bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!