Wietje is een knappe Europees korthaar van 9 jaar oud. Deze kater is op zoek naar een nieuw, liefdevol thuis. Kinderen zijn voor hem geen probleem. Sluit jij hem in je hart?

 

Wietje is een rustige kater

Wietje is een ontzettend lieve en rustige kat die meestal lekker ligt te slapen óf buiten op pad is. Hij vindt het heerlijk om te knuffelen en hoe beter hij je kent, hoe aanhankelijker hij wordt. Momenteel woont Wietje in een gezin met een kind van 1,5 jaar oud en ook daar is hij erg lief voor.

 

Waarom verhuist Wietje?

Helaas hebben twee mensen binnen het gezin een toenemende allergie voor katten en zoeken zij, met pijn in hun hart, een nieuw thuis voor Wietje.

 

Medisch en documenten

Wietje is gecastreerd, gevaccineerd,  gechipt en is – op een paar ontbrekende tanden na – gezond. Hij heeft een paspoort.

 

kat niuew thuis asiel

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Wietje zoeken we een nieuw thuis waar hij ook naar buiten kan en waar volop met hem gekroeld wordt.

 

Wordt Wietje jouw huisgenoot?

Wil jij Wietje een liefdevol thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers