Dit is Tipsy, een knap gesteriliseerd Europees Korthaar kattendametje van 3 jaar oud.

 

Tipsy in het kort

Tipsy is een lieve, aanhankelijke, speelse en zeer energieke poes die van aandacht houdt. Ze geeft overigens zelf aan wanneer ze daar behoefte aan heeft. Tipsy is gechipt, gevaccineerd en is verder goed gezond.

 

Tipsy wil naar buiten kunnen gaan

Tipsy bruist van de energie en gaat dan ook graag naar buiten. Daarom zoeken we een fijn nieuw thuis waar ze lekker en veilig naar buiten kan en waar binnenshuis met haar gekroeld wordt.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

kat verhuist nieuw baasje

 

Waarom verhuist Tipsy?

De huidige baasjes van Tipsy wonen in een appartement waar ze niet naar buiten toe kan. Hierdoor kan ze haar energie niet kwijt, probeert te ontsnappen en is de lieverd gewoon niet gelukkig. Voor zowel de kat als haar baasjes een verdrietige situatie, waarin de knoop moet worden doorgehakt in het belang van Tipsy. Wie kan dit lieve, speelse en energieke dametje dat liefdevolle thuis bieden, waar ze ook heerlijk buiten mag gaan spelen?

 

Interesse

Ben je benieuwd of Tipsy bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers