Dit zijn Sunshine en Mayflower, 2 gesteriliseerde Europees korthaar dametjes van 9 jaar oud. Met pijn in het hart neemt hun baasje afscheid van hen. Sluit jij deze twee katten in je hart?

 

Lieve knuffelkont en ontdekker

Zowel Sunshine als Mayflower is ontzettend lief, speels en aanhankelijk, al is Mayflower wel de grootste knuffelkont van de twee. Ze is graag bij je in de buurt en ligt het liefst de hele dag bij je op schoot. Sunshine vindt het juist erg leuk om buiten op onderzoek uit te gaan, het is dus van belang dat hun nieuwe huis beschikt over een veilige tuin. Verder kan ze ook heerlijk liggen luieren op de hoogste plank van de krabpaal.

 

mayflower kat zoekt nieuw thuis

Mayflower

Waarom verhuizen Sunshine & Mayflower?

Helaas is het baasje van Sunshine en Mayflower ongeneeslijk ziek en zal komen te overlijden. Daarom moet hij noodgedwongen afscheid nemen van deze twee lieve dames.

 

Samen

Sunshine en Mayflower zijn een onafscheidelijk duo daarom wordt er uitgekeken naar een liefdevol thuis waar ze beide welkom zijn en zorgeloos oud kunnen worden.

sunshine poes zoekt nieuwe baas

Sunshine

Medisch en documenten

Allebei de dames zijn goed gezond, hebben alle prikjes gehad, zijn gechipt en beschikken over een eigen paspoortje.

 

Word jij het nieuwe baasje?

Heb jij een gouden mandje klaarstaan voor Mayflower en Sunshine? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!