Dit is Shay, een knappe hondenkerel – kruising –van ongeveer 3 jaar oud. Wie heeft er ruimte in huis en hart voor deze lieve en leuke hond?

 

Een echte levensgenieter

Shay is een leuke, lieve, gehoorzame en aanhankelijke hond. Hij houdt enorm van knuffelen en komt graag tegen je aan liggen op de bank. Verder vindt deze kanjer het geweldig om lekker te rennen en met andere honden te spelen. Hij geniet volop van wandelingen met zijn baas en luistert dan ook goed. Hij blijft goed bij je in de buurt en loopt niet weg. Natuurlijk is het wel handig om bij een nieuwe baas het loslopen rustig op te bouwen. Hij is beschermend naar zijn baasje en gezin toe maar toont absoluut geen agressie.

 

Waarom verhuist Shay?

Shay is op Curaçao geboren en daar samen met zijn broertjes en zusjes op straat gevonden. Gelukkig werden ze gevonden en naar de opvang gebracht. Uiteindelijk kon Shay naar Nederland komen en werd hier geadopteerd. Maar helaas hebben de huidige baasjes onvoldoende tijd voor hem en hebben zij het gevoel dat Shay niet helemaal op zijn plek is in het gezin.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Shay zoeken we een rustige plek zonder kinderen, want die zijn hem vaak te druk. Mensen die er veel op uit willen gaan en ruimschoots tijd en aandacht voor de hond hebben, zouden goed bij Shay passen. Als er in zijn nieuwe thuis al een andere, stabiele hond aanwezig is, zou dat een extra pluspunt zijn.

 

verhuisdier shay nieuw thuis

 

Medisch en documenten

Shay is een kerngezonde en gecastreerde hond. Hij heeft zijn vaccinaties gehad, is gechipt en beschikt over een Europees paspoort.

 

Geef jij Shay een liefdevol thuis?

Zou jij een goede baas voor Shay kunnen zijn? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!