Dit is Sep, een knappe gecastreerde reu – kruising – van 1 jaar oud. Hij is in de coronatijd geadopteerd en zoekt nu een nieuwe baas. Wie geeft deze ongelooflijk lieve hond een fijn thuis?

 

Voor hond Sep is iedereen een vriend

Sep is een ontzettend lieve, speelse, en aanhankelijke hond die iedereen die hij ontmoet even enthousiast begroet. Hij is zachtaardig voor volwassen mensen en voor kinderen. Maar ook in soortgenoten ziet hij vooral leuke speelkameraadjes. Wandelen vindt Sep heerlijk en als hij lekker los mag rennen, geniet hij met volle teugen.

 

Alleen zijn is nog heel moeilijk

Er is één ding wat Sep niet goed kan en niet prettig vindt, en dat is alleen zijn. Dit zal met veel geduld, liefde, aandacht en goede begeleiding, eventueel met een hondengedragsdeskundige, aangepakt moeten worden. Ervaring met honden én voldoende tijd is daarom echt een must als jij het nieuwe baasje van Sep wordt. De verwachting is dat het probleem met alleen zijn door de juiste begeleiding goed op te lossen is.

 

Waarom verhuist Sep?

Sep is in coronatijd geadopteerd en toen was er voldoende tijd voor hem. Het gezin dat hem adopteerde heeft inmiddels te weinig tijd voor de hond. De huidige baasjes geven aan het onderschat te hebben wat het behelst om rustig en stapsgewijs met een hond te oefenen in het alleen zijn.

 

Hhond sep zoekt nieuw thuis

 

Medische en documenten

Sep is een kerngezonde hond, gechipt, gevaccineerd en heeft zijn eigen Europees paspoort.

 

Kun jij Sep een liefdevol thuis geven?

Heb jij een gouden mand voor Sep klaarstaan? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers